>>>Tongkrongin dulu Cak Diqin & Safitri-Cinta Tak Terpisahkan,Atau langsung tongkrongin neh Cak Diqin & Wiwid W-Baline Tali Kutang.
campursai,cak diqin,wiwid,baline tali kutang,lagu indo,musik,download,


Baline Tali Kutang
Ciptaan : Cak Dikin
Vokal : Cak Dikin & Wiwid
Produksi : Dasa Studio 



Pr :
Ngapuranen duh kakang
Pirang taun ninggal katresnan
Lungo mergo kapekso
Ngestoke kersane wong tuwo

Estu tenan kabotan
Dek semono paring kenangan
Wujute tali kutang
Kulo bali abot sampeyan
Mboten amergo rupo
Nadyan murah kulo empun trimo
Mboten amergo bondo
Nadyan mlarat kulo nglenggono
Mboten mung lelamisan
Tresno iki mboten gojegan
Baline tali kutang
Isih utuh tanpo pedotan 

Lk :
Aku biso ngerti lelakonmu iki
Aku ora benci nyatane wis bali
Aku biso ngerti lelakonmu iki
Aku ora benci nyatane wis bali
Lan janjimu ra lelamisan
Sumpah setyo tekan bebrayan
Sineksenan
Taline kutang bali tenan 

reff :
kembali ke atas..ngapuranen duh kakang…
Lan janjimu ra lelamisan
Sumpah setyo tekan bebrayan
Sineksenan
Taline kutang bali tenan

Untuk lagu Campursari lainnya bisa Sobat Go Blog cari disini.

Cak Diqin & Wiwid W-Baline Tali Kutang


Comments
Share
Related


6 comments:

  1. Waduwh...Ini Dia Mahasiswa Penggemar Dangdut Campur Sari *langka Lho

    ReplyDelete
    Replies
    1. cintailah produk-produk dalam negeri

      Delete
  2. ini kan lagu balasane tali kutang...

    dek biyen wes tak tukokne wujud tali sak isine hahaha

    ReplyDelete

Designed By Seo Blogger Templates